Povestea Hugo

Pizza a avut întotdeauna un loc special în inima mea. Livrari mancare in Deva
Mi-am câștigat locul în arta de a face pizza într-un minunat

restaurant de pizza din Italia, unde pizza era coaptă în cuptor cu foc pe lemne.
Bucătarul, a fost un adevarat profesionist și pasionat de la care am învățat totul
despre complicațiile procesului de a face aluatul să fie compus din ingrediente
uimitoare. M-am îndrăgostit să fac pizza de atunci.

Există multe motive pentru care, pentru mine, pizza este mâncarea perfectă. Are o cantitate infinită de posibilități de topping. Este o pânză minunată și perfectă pentru utilizarea ingredientelor sezoniere. Poate fi un echilibru de arome și texturi care nu sunt ușor de atins în lumea culinară. Atunci când pizza este făcută corect, este o plăcere să o savurezi.

Blatul clasic și cel italian

blatul italian

Cu o experiență de peste 10 ani, felurile de pizza pe care le facem la Pizzeria HUGO în Deva sunt în adevăratul stil napolitan (italian, gătite la 300 de grade). Mai mult vă oferim și 2 tipuri de blat, unul clasic si unul italian. Diferența dintre cele două blaturi o face făina grifică și uleiul de măsline, acestea fiind folosite la blatului italian.

Ingredientele fac diferența

ingrediente pizza hugoIngredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, precum măsline întregi, salam crud uscat, mozzarella făcută 100% din lapte fără alte adaosuri, suncă de praga care rezistă foarte bine la coacere, bacon făcut 100% din carne de porc, roșii cherry și roșii de grădină. Realizăm cât de mult contează în zilele noastre să mâncăm sănătos așa că încercăm în anotimpurile în care se pot achiziționa legume proaspete de grădină să evităm legumele de seră.

Sortimente de pizza

Cele 19 sortimente de pizza sunt deosebite după aluat, alegerea este a dumneavoastră dacă alegeți blatul clasic sau cel italian care este mai gros și mai pufos de la temperatura ridicată a cuptorului. Aluatul este facut într-un proces de 12 ore în care îi este permis să crească încet și să dezvolte o aromă minunată, aluatul fiind dospit, este întins la mână după care folosim un întinzător pentru a elimina bulele din aluat.

Cuptorul de pizza

cuptor oem pizza hugo deliveryFolosim un cuptor de la o firmă italiană Oem cu peste 100 de ani de activitate în domeniu. Cuptorul are dospitor propriu și o capacitate de a coace 6 pizza family sau 12 pizza mari în același interval de timp, pizza se coace la 300 de grade timp de 3 minute, acest lucru ajută la fluidizarea comenzilor.

La Pizzeria Hugo în Deva suntem o echipă care ne dedicăm cliențiilor noștri pentru a le oferi un gust desăvârșit, calitate, promptitudine și profesionalism.

Program zilnic
10:00 am - 10:00 pm